Welkom bij Turkish Tale, een Turks one-woman restaurant waar je de rijke en diverse smaken van de Turkse keuken kunt vinden. Mijn naam is Hale. Ik ben een Turks-Palestijnse expat, auteur van De bijbel van de Turkse keuken en zowel eigenaar als chef van dit gezellige restaurant.
Ik ben geboren in Koeweit en opgegroeid in Turkije, waar ik omringd was door een rijke culinaire cultuur die me het belang leerde waarderen van verse ingrediënten, gedurfde smaken en warme gastvrijheid. Nadat ik naar Eindhoven was verhuisd, realiseerde ik me dat er bijna geen plekken waren waar mensen echt authentiek, homemade Turks eten konden ervaren. Om te laten zien dat de Turkse keuken veel meer te bieden heeft dan alleen kebab, besloot ik Turkish Tale te starten als een kleine afhaalzaak die uitgroeide tot een restaurant in hartje Eindhoven.
Van de bergen van Oost-Turkije tot de kusten van de Egeïsche Zee, ik ben vastbesloten om je mee te nemen op een culinair avontuur. Je kunt genieten van al mijn vers gemaakte gerechten in het restaurant, een aangepast menu samenstellen voor een zakelijk of privé-evenement of deelnemen aan mijn kookworkshops om de smaken van Turkije te ontdekken en meer te leren over zijn culinaire tradities.
Of je nu een levenslange fan bent van de Turkse keuken of het net voor het eerst ontdekt, Turkish Tale zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Dus kom binnen, trek een stoel aan en laat me een voorproefje van mijn vaderland met je delen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!
Copyright © 2024 Turkish Tale - All Rights Reserved.
KVK 74561596
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.