Hale is geboren in Koeweit en opgegroeid in Turkije. Ze is een Turks-Palestijnse chef-kok en de auteur van De Bijbel van de Turkse Keuken. Ze verhuisde in 2016 naar Nederland en sindsdien zet ze zich in om de minder bekende schatten van de Turkse keuken te delen. In 2019 richtte ze Turkish Tale op als een afhaal- en cateringbedrijf en in 2023 veranderde ze samen met haar man Tom haar kleine bedrijf in een klein restaurant.
Tom is geboren en getogen in Eindhoven en is een gepassioneerde kok, slager en maker van hete sauzen. Nadat hij zijn vrouw Hale ontmoette, kwam hij terecht in de wondere wereld van de Turkse keuken en pittig eten. Zijn jarenlange keukenervaring bracht allerlei heerlijke sauzen voort die nu in 13 verschillende landen worden gedistribueerd. Hij volgt nog steeds zijn droom en helpt zijn vrouw de hare te volgen. Samen met Hale hebben ze een zoontje van 4 jaar.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.